Reanimatie met AED

Wij verzorgen diverse reanimatieopleidingen aan particulieren en bedrijven.
Alles volgens de huidige richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR). U kunt bij ons terecht voor volwassenen- en kinderreanimatieopleidingen met gebruik van een automatische externe defibrillator (AED). 

Deze opleiding duurt  3- 3,5 uur en wordt afgesloten met een erkend certificaat van de NRR.


Tarief: €38,50 p.p. excl. 21% BTW


Samen met onze partner Veiligheidsscholing.nl bieden we nog veel meer mogelijkheden.
AED Totaalservice is hiermee ook het adres voor:

Bedrijfshulpverlener (BHV)

U of uw medewerkers kunnen de volledige opleiding tot bedrijfshulpverlener (BHV-er) volgen. Als BHV-er heeft u een belangrijke taak binnen uw organisatie en wordt er van u verwacht dat u in geval van calamiteiten veilig en adequaat kunt handelen.

Om u goed voor te bereiden op deze taak komen tijdens de opleiding alle aspecten aan bod waar een BHV-er mee te maken kan krijgen. Deze onderwerpen zijn:

  • Veilig benaderen van een bewusteloos slachtoffer
  • Levensreddend handelen
  • Reanimatie incl. AED
  • Ontstaan van een brand
  • Bestrijden van een beginnende brand
  • Schadebeperkende maatregelen
  • Alarmeren, ontruiming en communicatie
  • Specifieke gevaren binnen uw organisatie

De opleiding bestaat uit een theoretisch en praktijkgedeelte en duurt 2 dagen. Een BHV- opleiding afronden binnen een dag is ook mogelijk door onze blended- learning methode waarbij wij u de theorie u d.m.v. een e-learning aanbieden. Indien u de opleiding met een voldoende resultaat heeft afgerond ontvangt u een erkend BHV- certificaat met bijbehorend pasje. De geldigheidsduur van het certificaat is één jaar.

Ook voor de jaarlijkse BHV- herhaling kunt u bij ons terecht. Zo blijft u vakbekwaam en voldoet uw organisatie aan de wettelijke verplichtingen. Duur van de BHV- herhaling is 2 dagdelen en wordt afgesloten met een erkend certificaat.

 

Tarieven:

BHV basis-opleiding:

€189 p.p. excl.21% BTW


BHV- herhaling:  

€139 p.p. excl. 21% BTW


EHBO (Volwassenen- en kinderen)

Bij AED Totaalservice in samenwerking met Veiligheidsscholing.nl is het ook mogelijk om een landelijk erkend EHBO-diploma te behalen. Naast levensreddend handelen bestaan de onderwerpen onder andere uit veiligheid, levens reddend handelen, brandwonden, kneuzingen, botbreuken, vergiftigingen, wonden, warmte/koude letsels en bloedingen.


De opleiding duurt 2 dagdelen en bestaat uit een praktijk- en theoretisch examen. Na een positief eindresultaat ontvangt de cursist het NIKTA ISO 17024 certificaat ” Acute Zorgverlener”.


Tarief: €137,50 p.p. excl. 21% BTW

Gaat u beroepsmatig veel met kinderen om of wilt u weten hoe u eerste hulp kunt verlenen aan kinderen? Volg dan bij ons de opleiding ”Acute zorg bij kinderen”. Deze ISO 170124 gecertificeerde opleiding voldoet aan de landelijke EHBO eis voor gastouderopvang en kinderdagverblijven.


Ontruimingsoefeningen

De jaarlijkse ontruimingsoefeningen binnen uw bedrijf op een leerzame en doeltreffende wijze vorm geven? Door onze ervaring binnen de hulpverlening zijn wij in staat om uw medewerkers te trainen in het snel maar veilig ontruimen van uw bedrijfslocatie. Na elke oefening krijgt u via Veiligheidscholing.nl een ontruimingsverslag met de bevindingen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.


Maatwerk? Wij kunnen onze lessen en trainingen volledig toespitsen op de specifieke gevaren en omstandigheden binnen uw organisatie. Het gebruik van een LOTUS- slachtoffer (acteur) is eveneens mogelijk. We komen graag eens bij u langs om alle mogelijkheden met u te bespreken.